fbpx

Våra bilbehandlingar

KERAMISK LACKSKYDD

Keramisk Lackskydd som ger 5 år garanti, keramisk Lackskydd packet Ny bil för 4500kr (kontroll 1 gång per år, till en kostnad av 850kr ink. utvändigtvätt). Läs mer på knappen.

BILPOLERING

Lacken maskinpoleras med speciellt framtagna poleringsmedel för att avlägsna lättare repor och oxider. Därefter lägger vi på ett vax som ger ett långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. 

RECOND

När bilen ska in för en rekonditionering inleder vi med att kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt avfettningsmedel. Därefter tvättas bilens utsida med ett högkvalitativt smutsavlösande

Se till att
bilen ser ny ut

Det går inte att betona vikten av att rekonditionera bilen. Dynamite Carwash rekonditionerar bilar för både privatpersoner och företag. Generellt kan man säga att en helrekond om året och ett fåtal biltvättar ger dig pengarna tillbaka den dag du säljer bilen. Utöver det ekonomiska är vår önskan att varje bilägare får uppleva känslan av att sätta sig i en rekonditionerad bil!

Efter rekonditioneringen ser bilen ut som ny igen. Vi är specialister som ser till att både lack och interiör underhålls för att öka din bils livslängd. En bil som inte är lackkonserverad ska ha polering och maskinvaxning minst en gång om året. Vi är samarbetspartners med Lahega & Meguiars som tar fram de mest kvalitetsmässiga och miljövänliga produkter inom rekonditionering.

Rekond behandling

Din bil förtjänar det allra bästa inom bilvård. Detta gäller både produkterna vi använder men också bemötande och resultat. Läs gärna nedan för att ta del av de erbjudanden och behandlingar Dynamite Carwash har. Nedan berättar vi hur vi arbetar. Vi är entusiastiska och brinner för att se till att din bil är som ny när du lämnar tvätthallen i Lindhagen. Som sagt; en nöjd kund är vårt kvitto på ett bra jobb!

Se till att båten skiner – på dina villkor

Hos oss kan du känna dig helt trygg i att du får ett förstklassigt resultat. Vi har många års erfarenhet och en bred kunskap när det kommer till underhåll av båtar såsom polering, vaxning, bottenmålning och rekonditionering.
Att färdigställa sin båt för sjösättning kan vara ett otroligt krävande jobb och man får kanske inte det resultatet man hoppats på. Väljer man att hoppar över underhållet en säsong kan man räkna med desto mer jobb inför kommande säsonger.

Vi arbetar endast med högklassiga produkter som tillsammans med vår stora kunskap och erfarenhet gör att vi kan säkerställa en hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi tar emot båtar av alla storlekar och märken, här nedan finner du ett litet urval av arbeten som vi utfört.